Fri fragt fra 499,- kr i DK |  Hurtig Levering 1 til 2 hverdage

Outlet


   Side 2 / 4   
   Side 2 / 4   

Her finder du en oversigt over alle Fashion By Brandts lækre tilbudsvarer. At varerne er på tilbud betyder ikke at det er forældede varer eller outlet lignende tilstande. Vi tilbyder altid tøj af topkvalitet til den modebevidste kvinde, også i vores tilbudskategori. Du finder her en bred variation af lækre modevarer til en fantastisk pris. Vi går op i at kunne forkæle vores kunder med kvalitetstøj til gode priser, som har et personligt præg.


Om du søger en ny cocktailkjole, et par stramme jeans eller en løs top til at have under den lune cardigan, så kan du finde det her. Vores stilrene modevarer er altid med til at sætte et personligt og livligt pift på din garderobe, og ingen vil kunne gætte at det er udsalgsvarer.


Vi sælger desuden også stilrene accessories til en overkommelig pris. Så har du altid elegante accessories til at personliggøre dit hverdags outfit. Med vores store og varierede udvalg af både accessories og modetøj fra kendte danske mærker, kan du altid finde mode til at pifte din garderobe op og personliggøre din stil. Gå på opdagelse i vores varierede udsalgssortiment og find lækre mode varer til utroligt billige priser. Vores service er i top hele vejen.


Vi kontroller og pakker personligt tilbuds varene, for at sikre at de lever op til dine og vores egne forventninger. Passer tilbudsvaren ikke, kan du altid sende den tilbage og få pengene retur. Tøv ikke med at kontakte os for god hjælp og vejledning til din stil, størrelser og andet praktisk.