Fri fragt fra 499,- kr i DK |  Hurtig Levering 1 til 2 hverdage

Kjoler


Forrige side    Side 1 / 2   
Forrige side    Side 1 / 2   

Pift hverdagen op med vores brede udvalg af modekjoler i mange forskellige styles, farver og snit.  Lige fra kropsnære enkle kjoler til de mere løse kjoler, og kjoler med striber og tryk. Her kan du vælge mellem både maxikjoler og minikjoler samt om det skal være med korte og lange ærmer. Vi giver dig rig mulighed for at vælge kjolen der udtrykker netop din stil. Vi fører mærker som Cream, Denim Hunter og kaffe. Fordyb dig i vores varierede udvalg og vælg det snit der netop udtrykker din stil og kvindelighed. Vær ikke bekymret for om kjolen ikke passer. Sker dette, kan du nemt sende den retur, og få pengene igen. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det bedste til dig.


Kjoler er for mange udelukkende en lækker beklædning til en festlig lejlighed. Men kjoler kan også snildt bruges til at sætte kulør på hverdagen. Vi tilbyder glade kjoler til den modebevidste kvinde.


Kjolen fremhæver din kvindelige skønhed og feminitet. Om det er til hverdag eller fest, får du her et varieret udvalg der passer lige til lejligheden. Hos Fashion by Brandt elsker vi farver og derfor er vores kjoler også enten farverige eller med kreative, unikke detaljer.

Vi har også festkjoler som får dig til at skille dig ud blandt alle de kedelige, almindelige kjoler. Vi holder af farverige kjoler, som løfter humøret. Kjolerne er med til at fremhæve din personlighed, og er gode til at sætte krydderi på den ellers trivielle hverdag. Vi har noget til enhver lejlighed og tilbyder kjoler i mange forskellige størrelser og former.