Fri fragt fra 499,- kr i DK |  Hurtig Levering 1 til 2 hverdage

JakkerHos Fashion by Brandt specialiserer vi os i feminine blazere som lige tilføjer det ekstra til dit outfit. Blazeren får dig til at fremstå som sofistikeret og selvsikker. Vi går op i at tilbyde blazers som både kan bruges i forretningssammenhænge, til hverdag og til fest. Vi tilbyder blazers som passer til netop din stil. Her finder du et varieret udvalg af mærker som Kaffe, Cream Denim Hunter. Vælg din favorit, som netop passer til din stil og bedst udtrykker din personlighed.

Vi har blazere til alle typer kvinder og tror på, at blazeren ikke kun er til forretningskvinden, men også er til at pifte et almindeligt outfit op. Kombiner blazeren med andet modetøj, enten fra vores webshop eller fra din egen garderobe. Da vores blazers er i enkle farver, er der plads til at resten af outfittet kan være mere spraglet og med kreative detaljer. Blazeren er også perfekt til at holde en gennemført, enkelt stil. I enhver sammenhæng kan du skabe dit eget helt unikke look, skille dig ud og se skarp ud i din lækre blazer.

Vi fører flere forskellige størrelser og sørger for at kvaliteten altid er i top til lave priser. Vi kontroller og pakker personligt tøjet, for at sikre at de lever op til dine og vores egne forventninger. Vær ikke bekymret for om blazeren passer dig. Hvis blazeren ikke passer dig, kan du nemt sende den retur og få pengene tilbage. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig.