Fri fragt fra 499,- kr i DK |  Hurtig Levering 1 til 2 hverdage

Bukser


Varer
Forrige side    Side 1 / 2   
Forrige side    Side 1 / 2   

Hos Fashion by Brandt har vi et bredt udvalg af jeans og bukser, og herunder tilbyder vi også  leggings og buksedragter. Vi har en stort udvalg af denim for enhver smag og til enhver lejlighed.

Så er du en buksepige, har du her rig mulighed for at finde lige præcis de bukser, som bedst udtrykker din stil. Bukser vælges ud fra, hvad de skal bruges til. De skal være praktiske, behagelige og sidde pænt. Du kan også gå efter de trendy, pyntede, med tryk eller huller, i forskellige designs, styles, dessiner, farver osv.

Det vigtigste er, at de jeans du vælger, supplerer din stil og giver det udtryk du ønsker. I vores webshop har du rig mulighed for at kombinere med andet lækkert modetøj og sammensætte en helt ny garderobe, eller sætte et friskt pust til den eksisterende. Vores bukser kommer i mærker som Cream og Kaffe, som er fyldt med lækre detaljer og fede snit.

Hos Fashion og Brandt har vi været omhyggelige med at vælge de rette bukser og jeans. Vi ønsker at bukserne skal skille sig ud og give et personligt udtryk. Derfor kigger vi altid efter bukser og jeans som ikke blot er følger den typiske og mest populære stil, men det der viser mest personlighed. Vi går op i at vores tøj skal være let at kombinere med andet tøj. Derfor fås vores bukser både enkle men med kreative, unikke detaljer. 


Vi kontroller og pakker personligt tøjet, for at sikre at de lever op til dine og vores egne forventninger.