Fri fragt fra 499,- kr i DK |  Hurtig Levering 1 til 2 hverdage

Bluser


Forrige side    Side 1 / 2   
Forrige side    Side 1 / 2   

Dit tøj er er en del af dit udtryk og blusen fremhæver din personlighed. På helt samme måde som dine sko ofte er noget helt unikt for dig. Derfor er en bluse ikke bare en bluse. Et flot mønster eller en enkelt bluse uden noget mønster kan derfor være en vigtig faktor. Men også farve, snit, style fremhæver præcist hvem du er som kvinde. Der er bluser til hverdag, til fest, til arbejde og meget andet. Vi giver her et varieret udvalg af bluser af forskellig stil til at fremhæve dit udtryk. Alle bluser har det til fælles at de kommer i glade, afbalancerede farver med kreative detaljer. Nogle er helt enkle og gode at kombinere med noget spraglet, mens andre har mange detaljer og kan kombineres med noget mere afdæmpet.

Hos Fashion by Brandt har vi et bredt udvalg af bluser, cardigans, skjorter, toppe og t-shirts. De spænder vidt indenfor specielle styles, farver, snit og mønstre. Med tryk, perler, pailletter og uden. Der er stor mulighed for at finde noget som passer præcis til dig, og til en fornuftig pris, så du kan få et friskt pust i garderoben, uden at brænde budgettet.

Vi udvælger selv vores varer ud fra kvalitet, mode og egen stil, og benytter bla. Kaffe, Cream, Denim Hunter, Cozy og mange andre. Alle mærker er på hver deres måde unikke med forskellige bluser, toppe, cardigans og meget mere.