Fri fragt fra 499,- kr i DK |  Hurtig Levering 1 til 2 hverdage

AccessoriesVarer
Forrige side    Side 1 / 2   
Forrige side    Side 1 / 2   

Her finder du et varieret udvalg af Accessories til at pifte et enkelt outfit op. Accessories giver det unikke udtryk og er den ekstra lille detalje, som gør den store forskel og får dig til at skille dig ud.Til Et bælte er ikke bare et bælte. For de fleste er bæltet et stykke lækkert pynt på de jeans eller bukser, du nøje har udvalgt til din stil, eller en flot detalje til en kjole. Du finder her Accessories fra blandt andet mærkerne Cream, Eva og Define.

Et tørklæde kan bruges til alle årstider til at give outfittet det ekstra personlige præg. Tørklædets farver og detaljer fremhæver dig og din stil, og viser at du kræser for detaljerne.  Den modebevidste kvinde har forskellige tørklæder i sin garderobe, som passer til enhver lejlighed. Tørklædet er således ikke bare en praktisk genstand der giver dig varme, men langt mere en flot og lækker detalje i dit udtryk. Dit tørklæde bør derfor udvælges på samme måde som et smykke, da det er den lille detalje som gør den store forskel. Hos Fashion by Brandt har vi et lækkert udvalg af både tørklæder og armbånd, som giver dig det unikke look.

Vi tilbyder også et varieret udvalg af lækre og moderigtige tasker i forskellige styles fra imiteret skind og læder, til mønstrede, dyreprint og andet. For mange kvinder er tasken særligt speciel og personlig, og her har du rig mulighed for at finde den taske der passer bedst til din stil. Vores udvalg spænder fra en lækker lille clutch til den praktiske taske.